Nokia 6 ontvangt Android 7.1.2 Nougat met beveiligingsupdate oktober

De Nokia 6 is nog niet heel goed verkrijgbaar, maar ondanks dat wordt het toestel goed bijgehouden met updates. Android 7.1.2 Nougat wordt nu samen met beveiligingsupdate oktober 2017 uitgerold.

Android 7.1.2 voor Nokia 6

HMD Global heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Nokia 6. De smartphone van het Finse bedrijf is één van de smartphones waarvoor Nokia steeds belooft veel waarde te hechten aan de updates. Tot nu toe lijkt het erop dat dit inderdaad het geval is. Voor de Nokia 6 staat een nieuwe update klaar, zo meldt lezer Richard aan DroidApp.

Nokia 6 Android 7.1.2 Nougat

De update die nu gedownload kan worden naar de Nokia 6 betreft Android 7.1.2 Nougat. Dit is de nieuwste versie van Nougat. Opvallend is de keuze van Nokia om de update uit te rollen, omdat er genoeg merken zijn die de voor hen minder belangrijke updates overslaan en bijvoorbeeld hun tijd besteden aan Oreo. Dat is een goede zaak voor Nokia-bezitters.

Samen met de Android 7.1.2 Nougat update wordt het toestel ook direct bijgewerkt met de nieuwste security-patch; dat is beveiligingsupdate oktober 2017 en dicht enkele tientallen lekken. De update voor de Nokia 6 wordt vanaf nu OTA uitgerold en is ongeveer zo’n 670MB groot.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Richard
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel