‘Betaalbare Nokia 2 wordt mogelijk in november gelanceerd’

Al enige tijd gaan er geruchten over de nieuwe betaalbare Nokia-smartphone met Android; de Nokia 2. De smartphone van HMD Global dook al meerdere malen op en nu zou de releasedatum bekend zijn gemaakt door een lokale tak van Nokia.

Nokia 2 in november?

Sinds dit jaar is Nokia (met hulp van HMD Global) weer terug met interessante smartphones; voorzien van Android. Het meest recent aangekondigde toestel is de Nokia 8 die sinds enkele weken al in Nederland verkrijgbaar is. De Nokia 2 is het toestel waarover we al veel gehoord hebben maar die nog niet aangekondigd is.

Nokia 2 november

De lokale tak van Nokia in Myanmar heeft nu volgens de laatste berichten gereageerd via een chat-app op de vraag wanneer de Nokia 2 verwacht kan worden. Als de berichten kloppen zou Nokia hierin aangegeven hebben dat het toestel in november in Myanmar zal verschijnen. Onbekend is of het toestel dan ook in Europa verkocht gaat worden. De eerdere berichten spraken over een prijs van rond de 100 euro, een scherm van tussen de 4,7-5,0 inch en een 4000 mAh accu.

Uiteraard houden we je uitgebreid op de hoogte als er meer bekend is over de Nokia 2.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel