Nokia 8 duurzaamheidstest: video toont bestendigheid van high-end toestel

Nokia brengt sinds dit jaar weer smartphones uit; met Android. De Nokia 3, 5 en 6 zagen we eerder al, de Nokia 8 is het meest recente toestel van HMD Global. In de Nokia 8 duurzaamheidstest zien we hoe het toestel onder verschillende omstandigheden presteert. Hoe krasbestendig is de Nokia 8 bijvoorbeeld?

Nokia 8 duurzaamheidstest

De Nokia 8 is de high-end smartphone van HMD Global en is voorzien van een dual-camera en uitgebreide specificaties. De metalen behuizing en het glazen paneel geven het toestel een mooi uiterlijk, maar hoe presteert de smartphone bij onheil van buitenaf? In een nieuwe video van JerryRigEverything wordt dit onderzocht.

Het resultaat zie je in onderstaande video. Daar zien we bijvoorbeeld dat het toestel simpelweg totaal niet te buigen is met de hand en dat het scherm van glas ook er goed van af lijkt te komen.

Wil je alles weten over de Nokia 8? Via onderstaande button vind je op de Nokia 8 pagina de actuele prijzen, specificaties en meer informatie. De Nokia 8 is sinds vorige maand te koop in Nederland.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel