Nokia komt met nieuwe Android-toestellen op 26 februari; Nokia 6 komt naar Europa

Van het weekend kondigde Nokia haar eerste Android-smartphone aan. Dit toestel is voorzien van interessante specificaties en komt in ieder geval naar China. Nokia heeft nu bevestigd dat het merk met meer aankondigingen komt, voorafgaand aan het Mobile World Congress eind februari.

Nokia aankondiging op 26 februari

Op 26 februari, voorafgaand aan het Mobile World Congress 2017, zal Nokia meerdere aankondigingen houden. Deze bevestiging heeft het van oorsprong Finse merk gegeven vandaag. In hetzelfde bericht wordt nogmaals aangegeven dat de Nokia 6, die dit weekend werd aangekondigd, naar China zal komen.

Nokia 26 februari mwc

Vandaag is ook de Bluetooth certificering voor de internationale markt opgedoken voor de Nokia 6. Dit kan betekenen dat het toestel niet alleen in China uitgebracht gaat worden, maar ook wereldwijd zal verschijnen.

Zilver

Een komst naar Europa is met een mogelijke aankondiging in Barcelona zeker mogelijk. Van de Nokia 6 is ook een zilveren kleur opgedoken bij keuringsinstantie TENAA. Deze komt dan beschikbaar naast de zwartgekleurde Nokia 6. Nokia zou volgens de berichten dit jaar met 6-7 smartphones komen, dus het bedrijf heeft nog wel wat in petto.

Nokia 6

Nokia 6

De Nokia 6 is een metalen smartphone met Android 7.0 Nougat. De smartphone heeft een 16 megapixel camera en 5,5 inch Full-HD display. In de home-button bevindt zich een geïntegreerde vingerafdrukscanner en er is een Snapdragon 430 octa-core processor aanwezig en 4GB RAM. In China kost de Nokia 6 omgerekend zo’n 235 euro. We zijn benieuwd naar de Europese release van de Nokia-toestellen met Android. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte.

De specificaties van de Nokia 6 vind je via onderstaande button op de Nokia 6 smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel