Nieuwe details: Nokia komt in 2017 met 6-7 Android-smartphones

Nokia is inmiddels onderdeel van HMD Global. Dit is de licentiehouder van de merknaam en zal dit jaar Nokia-smartphones uitbrengen met Android. Uit nieuwe informatie blijkt nu dat de van oorsprong Finse fabrikant met zes of zeven nieuwe smartphones komt, allen met Android. Wat kunnen we van Nokia verwachten?

Nokia in 2017

Nokia komt eindelijk dit jaar met een comeback. Al verschillende malen dook hierover de informatie op. De kans bestaat dat tijdens het Mobile World Congress we meer te weten komen. Nu krijgen we in ieder geval alvast wat meer informatie.

Nokia 2017 slide

In een diapresentatie van de Maleisische distributeur Avaxx wordt informatie gedeeld over Nokia in 2017. Volgens de presentatie kunnen we dit jaar 6-7 Nokia smartphones verwachten. Deze toestellen zullen allen draaien op Google Android. Eerdere berichten spraken over een release van 4 toestellen in het tweede of derde kwartaal van 2017.

Het is niet bekend hoe de toestellen er precies uit zullen zien, wat de specificaties zijn en wanneer we ze precies kunnen verwachten. Eerder verschenen er al berichten over de Nokia D1C, Nokia Z2 Plus, de P-serie en Nokia C1. Zodra er meer informatie bekend is, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel