Weer nieuwe Nokia met Android: nu ook informatie Nokia Z2 Plus gelekt

Opnieuw is Nokia in het nieuws gekomen met een nieuw Android-toestel. Kwamen we deze maand al meer te weten over de Nokia C1, Nokia P en Nokia D1C, is het nu de beurt aan de Nokia Z2 Plus. In een benchmark zijn de eerste details bekend geworden.

Nokia Z2 Plus

Nokia komt terug met meerdere toestellen die draaien op Android. Vermoedelijk zullen we in februari tijdens het Mobile World Congress van 2017 hierover meer te weten komen. Van de week schreven we al over de Nokia P die opdook voor de camera. En ook de Nokia C1 en Nokia D1C kwamen weer langs.

Nu is de Nokia Z2 Plus ontdekt in een benchmark. Hoewel het hier gaat om voorlopige details, kunnen de specificaties van het toestel nog afwijken met de uiteindelijke specs. Als we de details van de benchmark mogen geloven is de Nokia Z2 Plus sneller dan de Galaxy S7. Bij single-core werd een score van 2156 behaald (S7: 2110) en bij multi-core een score van 5217 (S7: 5180).

Nokia Z2 Plus benchmark

Wanneer de specificaties over de Z2 Plus van Nokia kloppen, krijgt dit toestel een Qualcomm Snapdragon 820 quad-core processor. Daarbij is er 4GB RAM en Android 6.0.1 Marshmallow. Het is nu nog wel te vroeg om verdere details te weten te komen over het toestel. Zodra er meer informatie is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel