Foto’s: is dit het metalen design van de nieuwe Nokia met Android?

Zojuist zijn online foto’s verschenen van een nog onbekende Nokia-smartphone. De laatste tijd gingen er veel berichten rond over nieuwe Android-apparaten van Nokia. Zien we hier de eerste Nokia smartphone die zal draaien op Android? De kans is groot.

Design van Nokia met Android

Het van oorsprong Finse Nokia komt binnen nu en enkele maanden met een comeback. Waar het in de afgelopen tijd viel onder de vlag van Microsoft, wil het met hulp van partners terugkomen. Dit zal het bedrijf doen met Android-toestellen waarover we in de afgelopen tijd al veel gehoord hebben. Ook nu is er weer nieuws te melden over de Android-smartphones van Nokia.

Nokia design metaal

Geen Lumia

Een nog onbekende Nokia is online verschenen. Duidelijk is dat het vervaardigd is uit metaal en dat de vormgeving niet vergelijkbaar is met die van de Lumia-toestellen. De kans is groot dat we hier het design van de nieuwe Android-smartphone van Nokia zien. Het design kenmerkt zich met afgeronde hoeken en een vrij slanke behuizing. We zien de kleuren zwart en zilver, beiden van metaal. Er is aan de achterkant ruimte voor de camera en mogelijk de flitser.  De tipgever is mogelijk werkzaam bij Nokia in Singapore, zo blijkt uit onze research.

Helaas ontbreken verdere details en zullen we moeten wachten op het moment dat Nokia de aankondiging doet. Wel gaf Nokia eerder aan dat het tijdens het Mobile World Congress van 2017 met ‘groot nieuws’ zal komen. Of we hier de nieuwe Android-toestellen gaan zien, is vooralsnog niet helemaal duidelijk. De kans is aanwezig dat ze voor die tijd al gepresenteerd worden. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte!

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel