Nokia komt met ‘groot nieuws’ tijdens Mobile World Congress 2017: nieuwe Android-smartphones?

Tijdens Mobile World Congress 2017 in Barcelona zal Nokia met groot nieuws naar buiten komen. Zo heeft de van oorsprong Finse fabrikant laten weten. Al eerder doken er berichten op over nieuwe Android-smartphones van Nokia. Mogelijk gaan we die tijdens het MWC zien.

Nokia tijdens Mobile World Congress 2017

In de afgelopen weken en maanden kwamen verschillende nieuwe berichten naar buiten over Nokia-smartphones die voorzien waren van Android 7.0 Nougat. Zowel de high-end Nokia P1 als de mid-end Nokia D1C kwamen in het nieuws. Eerder maakte Nokia al bekend nog dit jaar, of uiterlijk begin 2017 met meerdere nieuwe toestellen te komen.

Nokia laat nu weten dat tijdens het Mobile World Congress in Barcelona volgend jaar het bedrijf van de partij zal zijn. CEO Rajeev Suri zal hier komen spreken met groot nieuws, zo meldt het bedrijf. Helaas is het onbekend of het hier gaat om de presentatie en aankondiging van de nieuwe Android-smartphones van Nokia, maar we achten deze kans vrij groot.

MWC 2017

Het Mobile World Congress 2017 wordt gehouden van 27 februari tot en met 2 maart 2017 in Barcelona. Ook andere merken zullen hier hun toestellen presenteren. Zo verwachten we in ieder geval de Samsung Galaxy S8 aan de vooravond van de grootste mobiele telefoon beurs ter wereld. DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden zodra er meer informatie bekend is.

Lees ook

Reageer op dit artikel