Nokia D1C: specs over display, camera en processor uitgelekt

We komen steeds meer te weten over twee Android-smartphones van Nokia. De verwachting is dat nog dit jaar de toestellen aangekondigd zullen worden. Naast een high-end model (P1) komt er ook een mid-end toestel; de Nokia D1C. En daarvan zijn vandaag wederom meer details bekend gemaakt.

Nokia D1C

Enkele dagen geleden schreven we op DroidApp al over de Nokia P1, een high-end smartphone waarover deze week meer bekend is geworden. Begin oktober dook ook al de Nokia D1C op, met Android 7.0 Nougat. Over dat laatste toestel zijn nu meer gegevens bekend geworden. De reden hiervan is dat er een benchmark-test is uitgevoerd met de bekende tool AnTuTu.

Al bekend was dat de Nokia D1C zal draaien op Android 7.0 Nougat. Ook werd er vanuit gegaan dat hij aangedreven zou worden door een Qualcomm Snapdragon 430 processor met een rekenkracht van 1.4 GHz, aangevuld met 3GB RAM. Ook de nieuwe AnTuTu benchmark bevestigt deze berichten.

Nokia D1C AnTuTu

Deze benchmark geeft ook meer duidelijkheid over de rest van de specificaties. Er zal een Full-HD display aanwezig zijn, mogelijk 5,0 inch maar dat is niet bekend. Daarnaast is er 32GB aan interne opslagruimte, wat vermoedelijk uitbreidbaar is. Foto’s kunnen gemaakt worden met de 13 megapixel camera of 8 megapixel front-camera. Uiteraard is er ondersteuning voor 4G. Helaas weten we nog niks over de accucapaciteit.

Zodra we meer weten over de Nokia D1C lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel