Vermoedelijke details twee Nokia smartphones verschijnen online: met P-serie

Op het internet zijn nieuwe details en foto’s verschenen van een nog onbekende Nokia smartphone en de Nokia D1C. De onbekende smartphone van Nokia die de codenaam “Nokia P” draagt heeft high-end specificaties gekregen.

Nokia P

Alles duidt er op dat Nokia een sterk Android portfolio wil neerzetten in 2017, het toestel met codenaam P is daar geen uitzondering op. Zo zou dit toestel beschikken over een Snapdragon 835 processor met maar liefst 6GB aan werkgeheugen. Verder brengt deze smartphone een 23 megapixel camera met Carl Zeiss lens.

Nokia P

Nokia DC1

Over de Nokia D1C is al eerder informatie naar buiten gebracht, dit zou een mid-end smartphone zijn met redelijk sterke specificaties. Zo zou op de D1C 3GB aan werkgeheugen beschikbaar zijn en wordt het toestel aangedreven door een Snapdragon 430 processor. De D1C heeft een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels en is uitgerust met een 13 megapixel camera.

Vermoedelijk zal Nokia op het Mobile World Congress in 2017 haar nieuwe smartphone portfolio met Android-toestellen gaan presenteren aan de wereld. Wij zijn benieuwd wat Nokia ons gaat brengen in 2017. Gisteren verschenen ook al de Nokia C1 renders van een nieuwe smartphone.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel