Nokia 9 bezoek bij keuringsinstantie FCC onthult specificaties

De eerste drie Android-smartphones van Nokia die samen met HMD Global worden uitgebracht, de Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6 zullen familie uitbreiding krijgen. Er staat ook onder andere een Nokia 9 op de planning. Van dit toestel zijn nu dankzij een bezoek aan keuringsinstantie FCC de specificaties bekend geworden.

Nokia 9 bij FCC

De van oorsprong Finse fabrikant zal op termijn met een nieuwe high-end smartphone op de markt komen. Het gaat over de Nokia 9 waarover we in het verleden al meerdere keren gehoord hebben. De smartphone is nu ingediend bij keuringsinstantie FCC waardoor we ook een aantal specificaties te weten komen.

Nokia 9 render

De Nokia 9 krijgt een 5,3 inch Quad-HD display met smalle schermranden. Daarbij zouden de afmetingen van het toestel als volgt zijn; 151,5 x 73,7 millimeter. Er komt onder de vermoedelijk metalen behuizing een Snapdragon 835 processor te liggen, samen met 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Het geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart en de behuizing is IP68-gecertificeerd waardoor het resistent is tegen water en stof. Een mogelijk design zoals het toestel er mogelijk uit komt te zien, zien we hierboven.

Nokia 9 FCC

HMD Global, dat verantwoordelijk is voor de productie van de Nokia-smartphones, rust het toestel verder uit met dual-sim ondersteuning, een 13 megapixel camera aan de voorzijde en een 13 megapixel camera aan de achterzijde. De ondersteuning voor LTE-banden zullen voor het 4G-netwerk als volgt zijn; band 2, 4, 5, 7 en 38/41. Eerder verscheen er al wel een Nokia 9 prototype.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel