Aanwijzingen gevonden: ‘Nokia 9 krijgt dual-camera met 2x optische zoom’

Nokia zou binnenkort met de presentatie van de Nokia 9 komen. Het nieuwe toestel van de Finnen zal volgens nieuwe berichten voorzien zijn van een dual-camera met ondersteuning voor 2x optische zoom.

Nokia 9 met 2x optische zoom?

We zagen het bij verschillende toestellen al, zoals bij de Samsung Galaxy Note 8 en de Xiaomi Mi A1: 2x optische zoom. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de dual-camera en kun je zowel foto’s schieten in de telefoto-stand en wide-angle modus (groothoek). Mogelijk krijgt ook de Nokia 9 die we binnenkort kunnen verwachten de tweemaal optische zoom.

Nokia dual-camera 2x zoom

De aanwijzingen hiervoor zijn opgedoken in de nieuwste versie van de camera-app op de Nokia 5. Het bedrijf gaf deze week het Oreo beta-programma vrij voor dit toestel. Ondanks dat de ‘5’ niet uitgerust is met een dubbele camera, zijn in de code van de app wel deze ontdekkingen gedaan. Zie ook de screenshot hierboven. Uit deze screenshot wordt ook duidelijk dat de camera handmatig ingesteld kan worden; zoals bij de ISO en sluitertijd.

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de Nokia 9 precies aangekondigd wordt. Mogelijk zou HMD Global de CES in Las Vegas volgende maand hiervoor willen gebruiken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel