Nokia 5 onderworpen aan duurzaamheidstest: hoe robuust is het toestel?

De Nokia 6 en 8 werden eerder al een de ‘beruchte’ duurzaamheidstest onderworpen. nu is het de beurt aan de Nokia 5. Hoe robuust is het toestel en wat kan het hebben?

Nokia 5 duurzaamheidstest

De Nokia 5 is alweer even op de markt en is een erg interessant toestel voor een eveneens interessante prijs. De smartphone heeft een metalen behuizing en krijgt binnenkort de definitieve update naar Android 8.0 Oreo uitgerold.

In een nieuwe video van JerryRigEverything wordt de duurzaamheidstest met de Nokia 5 uitgevoerd. Hoe gevoelig is de smartphone voor krassen en ander onheil van buitenaf? Het resultaat is hieronder te vinden.

We kunnen stellen dat de Nokia 5 met vlag en wimpel is geslaagd voor de test. Natuurlijk is een metalen behuizing op een eigen manier gevoeliger voor krassen, maar de robuustheid zoals we die van oudere Nokia’s kennen zet zich door in de smartphones van HMD Global.

Eerder zagen we al de Nokia 8 duurzaamheidstest en de Nokia 6 duurzaamheidstest. Wil je alles weten over de Nokia 5? Raadpleeg dan de Nokia 5 pagina via onderstaande button. Hier vind je alle specificaties, actuele prijzen en meer.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel