Nokia 2 deze maand naar Nederland, maar komt niet breed verkrijgbaar

De Nokia 2 werd in oktober aangekondigd door HMD Global en nu komen we eindelijk meer te weten over de release in Nederland en België. Het toestel zal deze maand naar verwachting nog uitgebracht worden voor een iets hogere prijs dan waarvoor het toestel werd aangekondigd.

Nokia 2 naar Nederland

Het hoge woord is er eindelijk uit; de Nokia 2 komt definitief naar Nederland en België. De smartphone werd eind oktober aangekondigd door de Finnen, voor een prijs van 99 euro. Deze prijs zal echter niet in ieder land doorgezet worden; in ons land komt het toestel op de markt voor 119 euro.

Nokia 2

Voor dit bedrag krijg je een smartphone met een 5,0 inch HD-beeldscherm, 1GB RAM en 8GB opslagruimte (uitbreidbaar). Er is ondersteuning voor 4G, GPS, Bluetooth, WiFi en een Snapdragon 212 quad-core processor. De Nokia 2 is daarbij voorzien van een enorme accucapaciteit van 4100 mAh. Hoewel de Nokia draait op Android 7.1.1 Nougat zal Android Oreo spoedig verschijnen en belooft Nokia maandelijkse beveiligingsupdates, netjes! Verder is er een 8MP camera, 5MP front-camera en kun je kiezen uit drie verschillende kleuren.

Nokia zal de Nokia 2 vermoedelijk nog deze maand uitbrengen in Nederland. Breed zal het toestel niet verkrijgbaar zijn in ons land. Hoewel hij in België bij alle bekende verkooppunten te vinden zal zijn, komt de Nokia 2 in Nederland alleen beschikbaar bij MediaMarkt en inmiddels ook bij Bol.com en Coolblue. Het is niet bekend of het toestel wellicht in een later stadium ook via andere kanalen verkocht gaat worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel