Nokia 3 ontvangt beveiligingsupdate januari 2018 in Nederland

Nokia is goed bezig met het bijhouden van haar toestellen met updates. Voor de bezitters van de Nokia 3 wordt nu een nieuwe security-patch uitgerold. Het gaat om de nieuwste die door Google is vrijgegeven; beveiligingsupdate januari 2018.

Nokia 3: beveiligingsupdate januari 2018

Of het nou een vlaggenschip of een low-end smartphone is; HMD Global-Nokia voorziet haar toestellen met grote regelmaat van een nieuwe software-update. Voor de Nokia 3 wordt nu in Nederland beveiligingsupdate januari 2018 uitgerold, zo laat Erwin aan DroidApp weten. Iedere maand brengt Google een nieuwe beveiligingsupdate uit en het is vervolgens aan de fabrikanten om hier iets mee te doen.

nokia 3 beveiligingsupdate januari 2018

De patch van januari dicht in totaal 38 lekken. Omdat dit algemene beveiligingsupdates zijn, betekent dit niet dat alle 38 stuks ook voor de Nokia 3 bedoeld zijn. In het belang van de beveiliging en het risico op onheil van buitenaf te minimaliseren, raden we je aan de update zeker te downloaden. Je krijgt vanzelf een melding op je toestel zodra de update beschikbaar is. Je kunt eventueel ook hierop handmatig controleren. Ga hiervoor naar Instellingen > Over het toestel > Software-update en kies voor handmatig controleren.

Android 8.0 Oreo wordt ook nog verwacht voor het toestel. Op dit moment worden voor verschillende toestellen van Nokia beta-testen gehouden om de versie te testen. Voor de Nokia 3 is de beta-test van Oreo nog niet beschikbaar, maar zeker is wel dat het toestel überhaupt de update zal ontvangen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Erwin
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel