Foto’s onthullen mogelijk design van Nokia 1 met Android Go

De Nokia 1 kwam in de afgelopen weken in het nieuws. De smartphone zal voor minder dan 100 euro een prima basis Android-toestel bieden. Nu zien we mogelijke foto’s van de Nokia 1.

Nokia 1 gespot?

HMD Global is druk aan de weg aan het timmeren met het uitbrengen van nieuwe toestellen. De Nokia 6 (2018) werd onlangs voor de Chinese markt gepresenteerd en volgende maand verwachten we deze voor Nederland. De smartphone-serie zal ook uitgebreid worden met een betaalbaar toestel; de Nokia 1.

De Nokia 1 wordt volgens de tot nu toe bekende berichten geleverd van een aangepaste versie van Android; Android Go. Deze aangepaste versie vraagt minder van de processor, de accu en het werkgeheugen van de telefoon. Ook maakt de aangepaste versie bijvoorbeeld gebruik van Go-versies van apps, zoals Google Maps Go.

Nokia 1 foto's

Foto’s van de Nokia 1 zijn nu mogelijk verschenen op een Chinese website. Als de beelden inderdaad de Nokia 1 laten zien, zien we een toestel met een plastic behuizing en een camera-sensor met flitser aan de achterzijde. Een foto van de voorkant is helaas nog niet naar buiten gebracht.

De behuizing bestaat dus uit zijn geheel uit polycarbonaat. Bij de Nokia 2 en Nokia 3 is dit ook het geval, maar zijn er wel metalen frames. Dit kan er op duiden dat dit inderdaad de Nokia 1 is, die goedkoper zal worden dan de Nokia 2.

Zodra er meer informatie bekend is over de Nokia 1 houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel