Foto’s onthullen mogelijk design van Nokia 1 met Android Go

De Nokia 1 kwam in de afgelopen weken in het nieuws. De smartphone zal voor minder dan 100 euro een prima basis Android-toestel bieden. Nu zien we mogelijke foto’s van de Nokia 1.

Nokia 1 gespot?

HMD Global is druk aan de weg aan het timmeren met het uitbrengen van nieuwe toestellen. De Nokia 6 (2018) werd onlangs voor de Chinese markt gepresenteerd en volgende maand verwachten we deze voor Nederland. De smartphone-serie zal ook uitgebreid worden met een betaalbaar toestel; de Nokia 1.

De Nokia 1 wordt volgens de tot nu toe bekende berichten geleverd van een aangepaste versie van Android; Android Go. Deze aangepaste versie vraagt minder van de processor, de accu en het werkgeheugen van de telefoon. Ook maakt de aangepaste versie bijvoorbeeld gebruik van Go-versies van apps, zoals Google Maps Go.

Nokia 1 foto's

Foto’s van de Nokia 1 zijn nu mogelijk verschenen op een Chinese website. Als de beelden inderdaad de Nokia 1 laten zien, zien we een toestel met een plastic behuizing en een camera-sensor met flitser aan de achterzijde. Een foto van de voorkant is helaas nog niet naar buiten gebracht.

De behuizing bestaat dus uit zijn geheel uit polycarbonaat. Bij de Nokia 2 en Nokia 3 is dit ook het geval, maar zijn er wel metalen frames. Dit kan er op duiden dat dit inderdaad de Nokia 1 is, die goedkoper zal worden dan de Nokia 2.

Zodra er meer informatie bekend is over de Nokia 1 houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 87,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel