Nokia 6 en Nokia 5 nu ook voorzien van beveiligingsupdate januari 2018

De nieuwste beveiligingsupdate januari 2018 is nu ook voor twee andere Nokia-toestellen uitgebracht. In de afgelopen dagen verscheen de update voor diverse Nokia-smartphones, nu dus ook voor de Nokia 5 en Nokia 6.

Nokia 5 en 6: beveiligingsupdate januari 2018

Ben je in het bezit van een Nokia 5 of Nokia 6, dan is er goed nieuws te melden. De smartphonefabrikant heeft een nieuwe update klaarstaan, waarbij de beveiliging verder verbeterd wordt. De update die nu beschikbaar is gekomen betreft beveiligingsupdate januari 2018. Deze heeft een grootte van circa 113MB.

De update kwam in de afgelopen dagen al uit voor de Nokia 3 en Nokia 8. Nu dus ook voor de Nokia 5 en Nokia 6. De toestellen draaien allebei nu nog op Android 7.1.2 Nougat maar spoedig wordt de update naar Android 8.0 Oreo verwacht. Voor beide toestellen kunnen inmiddels beta-versies gedownload worden.

HMD Global heeft het uitrollen van updates, waaronder security patches, steeds hoog op de to-do list staan. Zo zien we het graag! Het kan zijn dat de updates gefaseerd worden uitgerold. Hierdoor zou het even kunnen duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Bij DroidApp-lezer Oscar is de update wel binnengekomen op zijn Nokia 6.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel