Nokia 6 bezitters kunnen zich nu aanmelden voor Android 8.0 Oreo beta

Nadat vorige week de Android 8.0 Oreo beta werd gestart voor de Nokia 5, kunnen nu ook bezitters van de Nokia 6 zich hiervoor aanmelden. Je kunt hierdoor met je Nokia 6 als eerste de nieuwe Oreo-functies gebruiken, voordat de definitieve versie wordt uitgerold.

Oreo beta voor Nokia 6

Bezitters van de Nokia 6 kunnen zich vanaf nu aanmelden voor het beta-programma van Android 8.0 Oreo. Dit is de nieuwste Android-versie en werd enkele weken geleden al definitief uitgerold naar de Nokia 8. Daarnaast werd vorige week de beta vrijgegeven voor de Nokia 5. Met de beta van Oreo kun je als eerst de nieuwe functies proberen. Daarnaast kun je HMD Global-Nokia helpen met het geven van feedback zodat eventuele bugs eruit gehaald kunnen worden.

Nokia 6 Android 8.0 Oreo beta

Gisteren kreeg de Nokia 6 al beveiligingsupdate december 2017 uitgerold. Hiervoor is niet perse de nieuwste beta-versie nodig. Ben je in het bezit van een Nokia 6 en wil je deelnemen aan Android 8.0 Oreo beta? Dan kun je je daarvoor aanmelden via Nokia Mobile Beta Labs via deze link. Binnen een korte tijd krijg je een update-melding waarna je aan de slag kunt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel