Nokia 6: Android 8.0 Oreo update zal niet lang op zich laten wachten

Nokia heeft goed nieuws te melden voor de gebruikers van de Nokia 6. Net als alle andere smartphones van HMD Global zal de update naar Android 8.0 Oreo uitgerold worden. Hoe staat het met de Oreo-update voor de Nokia 6?

Nokia 6: Oreo komt spoedig

De update naar Android 8.0 Oreo wordt voor verschillende toestellen voorbereid door Nokia en HMD Global. De Finse fabrikant maakte onlangs bekend dat voor de Nokia 8 de beta-test is afgerond, en dat betekent dat de uitrol van de definitieve update aanstaande is. Op Twitter heeft Nokia nu meer losgelaten over de Android 8.0 Oreo update voor de Nokia 6.

Nokia 6 Android 8.0 oreo twitter

In een reactie laat Juho Sarvikas weten; “It’s just around the corner!”, waardoor het duidelijk mag zijn dat de update aanstaande is. Het is niet helemaal duidelijk of dit direct de definitieve versie betreft of dat Nokia ook voor de Nokia 6 eerst beta-versies zal uitrollen. Ook is onbekend wanneer de update precies uitgerold zal worden. Van het weekend schreven we al over de november-update voor de Nokia 6 waarbij de nieuwste beveiligingsupdate werd uitgerold.

Benieuwd hoe wij denken over de updateplannen van fabrikanten? Lees dan onze uitgebreide opinie in het artikel; Beste fabrikant, waar blijft mijn update?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel