Sony bevestigt persconferentie op 1e dag MWC: vermoedelijk de Xperia XZ Pro

Sony zal op de eerste dag van het Mobile World Congress een persconferentie houden. Dit vindt plaats op 26 februari 2018 in de ochtend. We vermoeden dat hier de Sony Xperia XZ Pro aangekondigd wordt, waarover ook de eerste details bekend zijn geworden.

Sony Xperia XZ Pro op 26 februari?

Op de ochtend van de eerste beursdag komt het Japanse Sony met haar persconferentie. De datum 26 februari is bevestigd door de fabrikant. Verschillende merken zullen het MWC aangrijpen om hun toestellen te presenteren. We verwachten de aankondiging van de Galaxy S9 sowieso, en ook Nokia zal aanwezig zijn met aankondigingen.

Sony Xperia XZ Pro concept

Sony komt om half negen ’s ochtends met de aankondiging van één of meerdere nieuwe smartphones. Vermoedelijk wordt de Sony Xperia XZ Pro gepresenteerd, die we hierboven in een concept-foto zien. Over dit toestel zijn inmiddels wat gegevens opgedoken.

Het toptoestel krijgt een 5,7 inch 4K-display, Snapdragon 845 processor, 6GB RAM en 128GB opslagruimte (uitbreidbaar). Ook de camera zal weer de nodige aandacht krijgen. Gesproken wordt over een dual-camera met 18MP+12MP en een 13 megapixel front-camera. Ook kan in 1080p Full-HD met 1000 fps worden gefilmd. Uiteraard zal de Xperia XZ Pro voorzien zijn van Android 8.0 Oreo.

Sony kwam onlangs met de introductie van de Xperia XA2-serie. Of Sony nog meer in petto heeft op 26 februari is niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel