‘LG komt met nieuwe smartphone tijdens MWC 2018; de V30α?’

Nog een maand te gaan en dan wordt in Barcelona weer het Mobile World Congress gehouden. Samsung zal hier haar nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S9, presenteren. Wat LG van plan is, is niet bekend. De fabrikant zou de LG G7 op de lange baan hebben geschoven, maar bronnen melden nu toch nieuws.

LG met V30-variant?

De LG V30 krijgt mogelijk familieuitbreiding. In de afgelopen weken was er veel nieuws uit de hoek van LG. Het merk heeft aangegeven dat het niet meer ieder jaar met een nieuwe high-end smartphone wil komen, maar alleen ‘wanneer nodig’. Later werd bekend dat plannen voor de LG G7 de prullenbak in gaan, en er een nieuw toestel wordt ontworpen. Onbekend is wanneer we de opvolger van de G6 gaan zien. Naar alle waarschijnlijkheid niet op het Mobile World Congress 2018, zo lijkt het.

LG V30

Volgens de laatste berichten, afkomstig van The Korea Herald, komt LG toch met een aankondiging tijdens het MWC van 2018. Het bedrijf zou een vernieuwde variant presenteren van de LG V30, met mogelijk de naam V30α, waarbij de α staat voor ‘Alpha’. Een α-versie verscheen eerder van de LG Q6. De LG V30α zou volgens de berichten nog beter ondersteund en geschikt zijn voor Google Assistant en de AI-functies die erbij horen.

Zodra er meer bekend is over het toestel, en of hij überhaupt wel naar Nederland en België komt, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel