LG V30; mooi, modern toestel nu te koop in Nederland: alle informatie

LG zou begin december de LG V30 uitbrengen in Nederland. Vanaf nu is het toestel breed verkrijgbaar in ons land. De V30 is de nieuwste high-end smartphone van de Koreaanse fabrikant.

LG V30 in Nederland

De LG V30 is vanaf nu verkrijgbaar in ons land nadat het onlangs al als grijze import aangeboden werd bij verkooppunten. Begin september werd de smartphone door de fabrikant aangekondigd en is het nieuwste toestel uit de V-serie.

De glazen-metalen smartphone heeft een strak design met aan de voorzijde het 6,0 inch display met 18:9 beeldverhouding. Daarnaast is de smartphone voorzien van een vingerafdrukscanner en dual-camera aan de achterzijde. Deze camera heeft een 16MP en 13MP sensor met een lichtgevoeligheid van slechts f/1.6. Daarnaast zit deze camera vol mogelijkheden zoals verschillende manieren van autofocus en beeldstabilisatie. Aan de voorzijde is er de 5 megapixel front-camera.

Met de LG V30 zit het qua specificaties wel goed. De smartphone heeft 4GB RAM-geheugen en 64GB opslagruimte dat uit te breiden is met een geheugenkaart. De 3300 mAh accu kan (snel) opgeladen worden via de USB Type-C poort, of draadloos. De smartphone heeft een Snapdragon 835 octa-core processor aan boord.

LG V30 kopen

Uit de doos draait de LG V30 op Android 7.1.1 Nougat, maar de update naar Android Oreo wordt verwacht. In verschillende landen is de uitrol van de update al wel begonnen. Het toestel is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende winkels. Voor een overzicht met actuele prijzen en de specificaties, raadpleeg de smartphone-pagina via onderstaande button. Tijdelijk krijg je ook nog 75 euro cashback.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel