LG G8s in Nederland: high-end smartphone voor 499 euro

LG heeft haar nieuwste high-end smartphone uitgebracht in Nederland. De nieuwe LG G8s is vanaf nu verkrijgbaar in ons land en wel voor een erg interessante prijs; 499 euro. Wat krijg je voor dit bedrag?

LG G8s in Nederland

Nog een nieuwe smartphone mee op vakantie, of gewoon toe aan een nieuw toestel? LG heeft haar nieuwste high-end toestel in de winkels gelegd. Het is de LG G8s ThinQ. Dit toestel werd eerder samen met de LG G8 gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress. Dit toestel zullen we echter niet in Nederland gaan zien, zo heeft LG laten weten.

Als we kijken naar de specificatielijst, dan zien we een interessante smartphone. Je krijgt een 6,2 inch Full-HD+ OLED beeldscherm, de razendsnelle Snapdragon 855 processor, prima presterende 3550 mAh accu en 6GB RAM. De 128GB aan opslagruimte is uit te breiden middels een geheugenkaart. Voor het ontgrendelen kun je de vingerafdrukscanner gebruiken, welke aan de achterzijde van de smartphone is te vinden.

LG G8s

Het meest bijzondere is de handpalmherkenning. Hiermee kun je het toestel ontgrendelen, maar ook zonder het toestel aan te raken het volume van je muziek of video aanpassen, of met een handbeweging een eigen gekozen app openen. Tevens is er een triple-camera met groothoeklens. Het Always On Display biedt enorm veel opties.

Bijzonder is dat LG het toestel oorspronkelijk een prijskaartje heeft gegeven van 699 euro. Interessant is dat de LG G8s nu voor veel minder te koop is. Je kunt hem vanaf nu voor 499 euro bij Belsimpel kopen. Ook met gunstig geprijsde abonnementen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel