LG gaat Android Pie ook uitrollen naar LG Q7 en G7 Fit

LG brengt naar nog eens een aantal toestellen de update naar Android 9 Pie. Naast de LG G6 gaat het ook om de LG G7 Fit en LG Q7. Echter moeten gebruikers wel wat geduld hebben.

LG met Pie voor meer toestellen

Meer LG-smartphones zullen bijgewerkt worden met de op dit moment nieuwste Android-versie. De Italiaanse afdeling van de Koreaanse fabrikant heeft laten weten dat verschillende devices vanaf dit najaar de update kunnen verwachten naar Android 9 Pie. Op dit moment is dat echter de nieuwste Android-versie, maar tegen die tijd zal Android Q ook beschikbaar zijn. Toch is het goed nieuws voor bezitters van de desbetreffende modellen.

LG G7 Fit

De update naar Android 9 Pie zal beschikbaar komen voor de volgende modellen; LG G6, LG Q7 en LG G7 Fit. Onlangs kregen de LG V40 ThinQ en G7 al de update naar Pie. Het geduld zal ondanks het nieuws nog wel op de proef gesteld worden. Nu is LG al niet de snelste, maar op zijn vroegst kunnen we de updates pas vanaf dit najaar in Europa verwachten. Het is de verwachting dat de Italiaanse updateplannen ook voor Nederland zullen gelden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel