LG Q60 met triple-camera en nette specs verkrijgbaar

LG heeft na lange tijd weer een nieuwe smartphone uitgebracht in ons land. De smartphone in kwestie is de LG Q60, voorzien van een prima prijskaartje, triple-camera en degelijke specificaties.

LG Q60 verkrijgbaar

De LG Q60 is vanaf nu verkrijgbaar in ons land. De nieuwe smartphone werd begin juni aangekondigd. Het is alweer enige tijd geleden dat LG een nieuwe smartphone uitbracht. De fabrikant plaatst de LG Q60 in het middensegment met prima specificaties.

LG Q60

Aan boord van de Q60 is een 6,26 inch HD+ beeldscherm, 13 megapixel front-camera, Helio P22 octa-core processor, 3GB RAM en 64GB (uitbreidbare) opslagruimte. Tevens heeft LG de smartphone uitgerust met een flinke 3500 mAh accu. De camera aan de achterzijde bestaat uit drie sensoren; een 16 megapixel sensor, 5 megapixel ultra-wide groothoeksensor en 2 megapixel dieptesensor. Hierdoor heb je veel mogelijkheden met de camera.

De adviesprijs van de LG Q60 komt uit op 279 euro, maar inmiddels kun je hem al voor minder aanschaffen. Het toestel is verkrijgbaar bij Coolblue, Bol.com, Belsimpel en Mobiel. Tijdelijk krijg je gratis een JBL Go2 speaker.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel