LG brengt betaalbare LG Q60 met triple-camera naar Nederland

Het was enige tijd stil rondom LG. Hoewel we nog steeds wachten op de LG G8 brengt LG wel al een ander toestel naar de Nederlandse markt; de LG Q60 met triple-camera en vriendelijk prijskaartje.

LG Q60 naar Nederland

De LG Q60 komt naar Nederland; zo heeft de fabrikant bevestigd. De telefoon is geplaatst in het mid-end semgent en zal deze maand verschijnen in de Benelux. In totaal kent het toestel vier camera’s waarvan drie aan de achterkant. De 13MP front-camera is weggewerkt in de druppel-notch aan de bovenzijde van het 6,26 inch grote HD+ beeldscherm.

LG Q60

Aan de achterzijde van de LG Q60 is een triple-camera te vinden. Deze opstelling bestaat uit een 16 megapixel hoofdsensor, 5 megapixel ultra-wide lens voor groothoekfoto’s en een 2 megapixel lens voor het vastleggen van diepte. Vanuit de camera-app kun je direct je video streamen met YouTube Live.

Verder is de Q60 uitgerust met een Helio P22 octa-core processor, 3GB RAM en 64GB opslagruimte. Dit geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart. In het lijstje met specificaties van de LG Q60 wordt verder gesproken over een 3500 mAh accu, Android 9 Pie met LG UX 7 en een vingerafdrukscanner. Tevens is er een fysieke knop om Google Assistent mee te starten.

De LG Q60 zal in juni uitgebracht worden met een adviesprijs van 279 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel