LG Q6 ontvangt in Nederland update naar Android 8.1 Oreo

LG is in Nederland begonnen met het uitrollen van een toch wel onverwachte update voor de LG Q6. De smartphone wordt bijgewerkt naar Android 8.1 Oreo. Het toestel werd vorig jaar uitgebracht.

LG Q6: Android 8.1 Oreo

De gebruikers van de LG Q6 kunnen vanaf nu een update verwachten voor hun smartphone. Het vorig jaar uitgebrachte toestel wordt nu geüpdatet naar Android 8.1 Oreo. Hiermee slaat het versie 8.0 over en heb je dus direct toegang tot de nieuwste Oreo-versie, dit laat DroidApp-lezer Henk aan ons weten.

Android 8.1 Oreo brengt verschillende verbeteringen naar de LG Q6. Oreo geeft gebruikers toegang tot notificatiekanalen, app badges en verbeterde automatisch aanvullen. Ook de functies uit Android 8.0 Oreo worden natuurlijk meegeleverd met de update. Samen met de Oreo-update wordt de Q6 ook voorzien van beveiligingsupdate juli 2018.

LG Q6 Android 8.1 oreo

De update werd in Korea al uitgerold vorige maand, maar we hebben helaas in het verleden gezien dat dit absoluut niet hoeft te betekenen dat de update ook in ons land verschijnt. Nu dus wel.

De update wordt OTA uitgerold, dus via het toestel. Je hoeft hiervoor niet de computer erbij te pakken. Zodra de update voor je LG Q6 beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je smartphone. Ook kun je via instellingen > algemeen > update center, handmatig controleren of de update beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel