Android beveiligingsupdate juli 2018 met 43 patches beschikbaar gesteld

In het begin van de eerste week van de maand kunnen we van Google een nieuwe security-patch verwachten. Dit keer is dat niet anders en wordt beveiligingsupdate juli 2018 voor Android uitgebracht.

Beveiligingsupdates juli 2018

Iedere maand brengt Google een beveiligingsupdate voor het besturingssysteem. In de zevende maand van het jaar is het ook tijd voor de zevende beveiligingsupdate. Deze dicht weer een groot aantal kwetsbaarheden in Android.

Met Android beveiligingsupdate juli 2018 dicht Google in totaal 43 kwetsbaarheden. Deze kwetsbaarheden zijn niet voor elk toestel hetzelfde. Zo is er een kritieke patch voor WiFi (WLAN) en voor componenten in processoren van Qualcomm. Het aantal specifieke kwetsbaarheden is afhankelijk van de hardware en het toestel zelf.

De update wordt als eerst uitgerold voor de Google Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel, Pixel XL, Nexus 6P en Nexus 5X. Andere fabrikanten kunnen nu ook aan de slag met het optimaliseren van de update voor hun toestellen. We houden je op de hoogte zodra er hierover meer informatie is.

Mocht je zelf aan de slag willen met de Images, dan kun je hier terecht met de OTA Images en hier vind je de Factory Images.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel