LG begint totaal onverwacht met uitrol Android 8.1 Oreo voor LG Q6

De LG Q6 werd vorig jaar uitgebracht als goedkoper alternatief voor de LG G6. De smartphone werd geleverd met Nougat. Hoewel gedacht werd dat Oreo niet beschikbaar zou komen, is het begin nu gemaakt door LG.

LG Q6 verwacht update Android 8.1

Voor de bezitters van de LG Q6 is er mogelijk goed nieuws te melden over het toestel. De smartphone wordt in thuisland Zuid-Korea bijgewerkt naar Android 8.1 Oreo. De komst van de update is opvallend, omdat de smartphone eerder geen update naar Oreo zou ontvangen. Op moment van schrijven draait het toestel nog op Android Nougat.

LQ Q6 Android 8.1 Oreo

De LG Q6 wordt samen met de update naar Android 8.1 Oreo voorzien van verbeteringen in de geluidskwaliteit. Deze techniek wordt DTS:X Sound genoemd en zagen we eerder al bij de LG G7 ThinQ. Ook zijn er enkele LED-flitser verbeteringen toegevoegd. Op de maat van de muziek kan de flitser afgaan en ook kan de flitser je attenderen op een inkomende oproep.

De update naar Android 8.1 Oreo wordt nu uitgerold in Zuid-Korea. Helaas weten we uit het verleden dat updates die in het thuisland uitgerold worden, lang niet altijd ook in Nederland uitgebracht worden. Laten we een slag om de arm houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel