Android 7.1.2 Nougat wordt uitgerold voor LG Q6: eerder dan G6

De kleinere broer van de LG G6, de LG Q6, heeft in Nederland een nieuwe update ontvangen. Opvallend is dat het toestel hiermee eerder de update krijgt dan het vlaggenschip zelf. Voor de Q6 staat Android 7.1.2 Nougat als update klaar.

LG Q6: Android 7.1.2 Nougat

We bespraken het raadsel rondom het updatebeleid van LG in ons opiniestuk over updates voor de verschillende smartphones. De LG G6, het vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant draait nog altijd op Android 7.0 Nougat en de laatste update is maanden geleden uitgebracht. Hoewel een update allang uitgerold zou moeten zijn, lijkt er daarin nog geen teken van leven te zijn. Voor de bezitters van de LG Q6 is er wel goed nieuws te melden.

LQ Q6 Android 7.1.2 Nougat

De LG Q6 is het stijlvolle, goed geprijsde toestel van LG met ook de 18:9 beeldverhouding. Bij release stond Android 7.1.1 Nougat op het toestel geïnstalleerd. Nu wordt in Nederland de update naar Android 7.1.2 Nougat uitgerold, zo laten lezers aan ons weten. De update is ruim 700 MB groot en wordt OTA, dus via het toestel aangeboden. De update naar Android 7.1.2 brengt een aantal kleine verbeteringen en vernieuwingen. Het is onduidelijk of de LG Q6 ook de update krijgt naar Android 8.0 Oreo.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel