LG Q6 vanaf vandaag te koop in Nederland: alle details op een rij

Oorspronkelijk zou de LG Q6 vanaf afgelopen weekend verkrijgbaar zijn, maar dat werd enkele dagen later. Vandaag is het moment dat de LG Q6 officieel gekocht kan worden in Nederland. Dit toestel is voorzien van een beeldschermvullende voorkant en prima specificaties.

LG Q6 in Nederland

Vanaf dit moment is de LG Q6 te koop in ons land, zo ontdekte DroidApp. Het toestel doet erg denken aan de LG G6 maar heeft toch een aantal aanpassingen gekregen. Zo valt direct op dat het toestel een stuk compacter is en toch een groot scherm heeft; 5,5 inch. De resolutie is overigens Full-HD en LG spreekt over een FullVision display waarbij er nauwelijks schermranden te bekennen zijn.

LG Q6

Aan de voorkant is er een 5MP front-camera en aan de achterzijde vinden we de 13 megapixel camera. We kunnen alvast verklappen dat de fotokwaliteit prima is. De achterkant is van plastic, maar oogt van glas. Dat heeft stiekem dan weer als voordeel dat het een stuk minder breekbaar is. Er is een snelle octa-core processor aanwezig, 32GB opslagruimte (uitbreidbaar) en 3GB RAM. Daarbij heeft de accu een capaciteit van 3000 mAh.

De LG Q6 is al in ons bezit en we zullen binnenkort een uitgebreide review publiceren op DroidApp. Je kunt alle specificaties, actuele prijzen en meer informatie vinden op de Q6-pagina via onderstaande button. De smartphone is verkrijgbaar bij Mobiel en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel