LG G6 met Android 8.0 Oreo duikt op: eindelijk een update voor G6

De LG G6 is momenteel het vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant. De update naar Android 8.0 Oreo is nu opgedoken, wat betekent dat de update aanstaande lijkt te zijn.

Oreo voor LG G6

De bezitters van de LG G6, inclusief mijzelf, kunnen zich verheugen op een nieuwe update. LG is bezig met de laatste hand te leggen aan de update naar Android 8.0 Oreo. In een recente benchmark is te zien dat er al testen zijn uitgevoerd met de nieuwe Android-versie voor de G6.

Wanneer de update verschijnt is niet duidelijk. LG Benelux liet in de afgelopen week aan DroidApp weten dat binnen twee weken een update zal worden verspreid in Europa voor de LG G6. Echter zal dit niet de update zijn naar Android 8.0 Oreo.

lg g6 oreo benchmark

Eindelijk

Naar mijn mening wordt de G6 op dit moment slecht bijgehouden met updates, ondanks dat het een erg goed toestel is. Bezitters van de G6 in Nederland draaien nu op Android 7.0 Nougat waarbij de laatste beveiligingsupdate stamt uit juli 2017. Dit terwijl andere fabrikanten hun vlaggenschip al vaker hebben bijgehouden met de security-patch. Laten we hopen dat LG deze zaken ook direct doorvoert en kan verbeteren in de toekomst.

Ben je in het bezit van een LG G6? Lees dan ons uitgebreide artikel vol met LG G6 tips. Nu de smartphone zo flink in prijs is gedaald, is hij extra interessant. De actuele prijzen en meer informatie vind je via onderstaande button op de LG G6 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel