LG G6 krijgt V10r update: beveiligingsupdate juli en gezichtsherkenning

LG is in ons land begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de LG G6. Eerder werden al nieuwe features aangekondigd, en deze zijn nu in de update te vinden. Je kunt vanaf nu gebruik maken van de gezichtsherkenning en tevens is beveiligingsupdate juli 2017 toegevoegd. Ook heeft het bedrijf de one-hand mode toegevoegd in de V10r update.

LG G6: V10r update

De LG G6 is het vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant en wordt nu voorzien van een software-update. Gebruikers melden aan DroidApp dat de update nu ook in Nederland wordt uitgerold. De V10r update is bijna 600 MB groot en brengt verschillende verbeteringen.

LG G6 gezichtsherkenning

Als eerst is er de beveiligingsupdate juli 2017; deze update dicht meer dan honderd lekken in het Android besturingssysteem. Daarnaast krijgt de LG G6 een one-hand mode, hiermee wordt het scherm verkleind en kun je het toestel makkelijker met een hand bedienen. Je hoeft hiervoor alleen maar van links naar rechts te vegen over de navigatiebalk.

Gezichtsherkenning

LG heeft de G6 ook uitgerust met gezichtsherkenning, waarover eerder berichten gingen. Hiermee wordt het mogelijk om je toestel te ontgrendelen zonder eerst een patroon te tekenen of pincode in te voeren. Je hoeft overigens hiervoor niet eerst het beeldscherm in te schakelen, maar alleen maar naar de camera te kijken.

De update zorgt er verder voor dat je een melding krijgt in de camera-app als je vingers voor de lens zitten, en ook belooft LG een verbetering van het energieverbruik. Je krijgt vanzelf een melding zodra de ‘V10r-JUL-22-2017’ klaarstaat voor jouw LG G6.

De LG G6 is in de laatste weken flink in prijs verlaagd. Inmiddels is het toestel al voor rond of zelfs minder dan 500 euro te verkrijgen. Een compleet overzicht van actuele prijzen, specificaties en meer vind je via onderstaande button op de LG G6 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel