LG Q6 gaat 349 euro kosten; komt hij 21 augustus?

LG kwam in juli met de aankondiging van de LG Q6. Het toestel is een kleinere variant van de LG G6, voorzien van dunne schermranden en het herkenbare design. Nu krijgen we meer informatie over de prijs en de releasedatum.

LG Q6: volgende maand voor 349 euro?

De LG Q6 maakt deel uit van de LG Q6-serie die uit drie toestellen bestaat. Echter zal alleen de LG Q6 uitgebracht worden in ons land. De telefoon werd echter aangekondigd zonder prijskaartje. Het was alleen bekend dat het toestel in augustus in ons land zal verschijnen.

LG Q6

LG Duitsland heeft in een persbericht meer informatie gegeven over de release van de LG Q6 bij onze oosterburen. De LG Q6 zal vanaf 21 augustus daar in de winkels liggen. Voor de telefoon zal 349 euro neergeteld moeten worden. We verwachten dat zowel de prijs als de releasedatum vrijwel gelijk zal zijn in ons land.

Voor dit bedrag krijg je een metalen smartphone met een Qualcomm Snapdragon 435 processor, een enkele 13 megapixel camera, 5 megapixel front-camera, 3000 mAh accu en Android 7.1.1 Nougat. Aan de voorzijde is het 5,5 inch Full-HD display te vinden met 18:9 beeldverhouding.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel