LG G6 en Q6 in nieuwe kleuren voorgesteld: welke kleur kies jij?

Verschillende fabrikanten brengen na verloop van tijd hun smartphones in nieuwe kleuren uit. LG kiest er nu voor om de G6 en Q6 in een nieuwe kleur te laten produceren. We zien kleuren die we ook bij de V30 terug zagen.

Nieuwe kleuren LG G6/Q6

De LG G6 is de high-end smartphone van afgelopen jaar van de Koreaanse fabrikant. Inmiddels is het toestel flink in prijs gedaald waardoor je voor zo’n 400 euro al een G6 op de kop kunt tikken, interessant! Daarnaast werd het toestel gisteren voorzien van beveiligingsupdate januari 2018. LG heeft nu nieuwe kleuren gepresenteerd voor de G6.

LG G6 kleuren

LG G6

De smartphone zal ook beschikbaar komen in de kleuren Moroccan Blue, Lavender Violet en Raspberry Rose. Deze kleuren zijn ook beschikbaar voor de LG V30. Op dit moment is de G6 in Nederland alleen leverbaar in zwart en grijs/zilver. De gouden en witte zijn officieel niet beschikbaar in Nederland.

LG Q6

Ook de LG Q6, het goedkopere mid-end toestel die we hebben behandeld in onze LG Q6 review, zal uitgebracht worden in nieuwe kleuren. Het gaat hierbij om Lavender Violet en Moroccan Blue. Volgens LG worden deze kleuren in februari in Zuid-Korea uitgebracht. Vervolgens zullen de ‘wereldwijde belangrijke markten’ volgen. Onbekend is of Nederland en België hier ook tussen staan.

LG Q6 kleuren

Vorige week hebben we exclusief bericht over de lichtroze variant van de G6. Hierover heeft LG niks bekend gemaakt. Toch is het toestel inmiddels te koop bij Belsimpel. Voor een compleet overzicht van actuele prijzen, specs en meer, raadpleeg de toestelpagina’s via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel