LG presenteert roze versie van LG G6: zo ziet ‘ie eruit

LG heeft voor de liefhebbers van de kleur roze, een LG G6 in deze kleur gepresenteerd. Het bedrijf wil hiermee consumenten enthousiast maken. De prijs van het toestel zal niet flink omhoog gaan.

LG G6 in het roze

De LG G6 is binnenkort in nog een kleur aan te schaffen. In verschillende landen kun je nu al kiezen uit meerdere kleuren, maar in Nederland is het beperkt gebleven tot zwart en zilver. Binnenkort wordt daar de kleur ‘roze’ aan toegevoegd. Mogelijk krijgt het toestel in deze kleur de naam Raspberry Rose, net als bij de LG V30 die ook in het roze werd aangekondigd.

De specificaties van de LG G6 blijven gelijk. Dit betekent dat je een smartphone krijgt met een Snapdragon 821 processor, 5,7 inch display met 18:9 beeldverhouding, 3300 mAh accu, waterdichte behuizing en 13 megapixel dual-camera. Daarbij kan het toestel over een tijdje de update naar Android 8.0 Oreo verwachten.

Met de LG G6 heb je op dit moment een interessant toestel; de prijs is gedaald naar iets meer dan 400 euro, waar de prijs eerder nog begon bij 749 euro. Alle details vind je via onderstaande button op de LG G6 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel