LG G6 krijgt Oreo in 1e helft 2018; LG V30 in eerste kwartaal van dit jaar

Er is meer informatie bekend over wanneer de update naar Android 8.0 Oreo uitgerold wordt voor de LG G6 en LG V30. Beide toestellen moeten nog altijd wachten op de update, terwijl hij in verschillende regio’s al wel wordt verspreid. 

Oreo voor V30 en G6 in 2018

In verschillende regio’s is de uitrol van Android 8.0 Oreo voor de LG G6 en LG V30 begonnen. Echter blijft het ontvangen van de nieuwe Android-versie in ons land nog altijd uit, samen met de rest van Europa. Tevens zijn er voor Korea en nog een aantal regio’s beta-programma’s beschikbaar om Oreo te testen, maar ook hier kunnen we daar geen gebruik van maken.

Op de Italiaanse website van LG zijn nu aanwijzingen gevonden over de updateplannen voor de V30 en de G6. Beide toestellen zullen in ieder geval de update naar Android 8.0 Oreo krijgen, maar het is volstrekt onduidelijk of meer toestellen de update zullen krijgen., zoals de V20 en de G5. De update voor de twee toptoestellen van LG op dit moment, zal nog wel even op zich laten wachten.

Volgens de informatie van de LG site uit Italië, zal de update voor de LG V30 in het eerste kwartaal van 2018 verschijnen. Dit betekent dat de update uiterlijk in maart uitgerold zal moeten worden. Voor de LG G6 wordt de update (pas) in de eerste helft van 2018 uitgerold, we verwachten dus het tweede kwartaal van dit jaar. Dit betekent dat uiterlijk eind juni de update beschikbaar zal zijn. Of de periode in Italië ook geldt voor Nederland, is niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel