LG kondigt LG V30 aan in nieuwe kleur ‘Raspberry Rose’

LG heeft tijdens de 2018-editie van de CES een nieuwe kleur aangekondigd voor de LG V30. Het gaat om de kleur Raspberry Rose die wederom voor een stijlvolle verschijning zorgt van de high-end smartphone.

LG V30 in Raspberry Rose

De LG V30 komt leverbaar in een nieuwe kleur, zo heeft LG in Las Vegas tijdens de CES bekend gemaakt. Een speciale tint rood-roze heeft de naam Raspberry Rose gekregen en wijkt af van toestelkleuren die we doorgaans zien. Hij is vooral bedoeld voor de modebewuste smartphonegebruiker.

LG V30 Raspberry Rose

Qua specificaties en mogelijkheden zijn er geen verschillen. In Nederland is het toestel leverbaar in twee kleuren: Moroccan Blue en Cloud Silver. De Raspberry Rose kleur komt weliswaar naar Europa; het is niet duidelijk of ook Nederland tot de landen behoort waarin het toestel uitgebracht wordt.

De LG V30 is een high-end smartphone met een erg strak design. Het scherm vult bijna de gehele voorzijde en heeft een grootte van 6,0 inch. Daarnaast is er een dual-camera, ondersteuning voor draadloos opladen, Snapdragon 835 processor en nog veel meer. Alle details over de LG V30 vind je op de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel