LG begint met updaten LG V30 naar Android 8.0 Oreo

LG is vanaf nu begonnen met het uitrollen van Android 8.0 Oreo naar een eerste toestel. Als eerst komt de update van de nieuwe Android-versie beschikbaar voor de LG V30, waarvoor de uitrol nu is gestart.

LG V30 krijgt langzaamaan Oreo

De update naar Android 8.0 Oreo wordt door verschillende fabrikanten uitgerold. LG mag zich nu ook plaatsen in het lijstje waarvoor het aan de slag is gegaan met de uitrol. Voor de LG V30 wordt Oreo nu uitgerold in thuisland Zuid-Korea. Dit betekent dat de verspreiding voor de V30 in andere landen aanstaande is. In het thuisland is een beta-versie enkele maanden getest onder de bezitters van het nieuwe high-end toestel van LG.

LG V30 update Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo brengt verschillende verbeteringen. Zo kunnen gebruikers aan de slag met de Picture-in-Picture modus, notificatiekanalen, notification badges en het verbeterde automatisch aanvullen. Alles over de nieuwe functies in Oreo vind je in dit artikel over Android Oreo nieuwe functies.

Zuid-Korea is dus als eerste land aan de beurt waar de V30 de update krijgt. In de komende weken zal LG de update ook voor andere landen uitrollen. Het is op dit moment onduidelijk wanneer Nederland aan de beurt is. Binnenkort wordt de update ook verwacht voor de LG G6.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel