LG is op de goede weg: LG G6 krijgt beveiligingsupdate januari 2018

LG rolt voor de LG G6 een nieuwe security patch uit. De nieuwste update; beveiligingsupdate januari 2018 wordt nu voor het toestel beschikbaar gesteld. Het is een flinke update voor de G6.

LG G6: beveiligingsupdate januari 2018

Nadat maandenlang het uitrollen van updates op een laag pitje bleef staan bij LG (lees: de pit stond uit), is LG aan het terugkrabbelen. Voor de LG G6 werd eerder al de security patch van november 2017 beschikbaar gesteld, en nu staat de nieuwste update klaar: beveiligingsupdate januari 2018.

LG G6 beveiligingsupdate januari 2018

De LG G6 krijgt de update van januari OTA, dus via het toestel aangeboden. Het versienummer van de update is V11i-JAN-08-2018 en is opvallend groot voor een security patch; 532,22 MB. Dit betekent dat LG nog meer verbeteringen heeft doorgevoerd. LG spreekt in de changelog over een verbetering van de bruikbaarheid en functionaliteit van de telefoon. Het zal in de komende dagen duidelijk worden, of dit in de praktijk inderdaad nog beter is.

LG G6 water

Over de G6

LG bracht de G6 in 2017 uit en was het vlaggenschip van het toestel. Nog altijd is het toestel een erg interessante keuze. Juist omdat de smartphone enorm in prijs gedaald is. Voor iets meer dan 400 euro heb je nu de LG G6 met een 18:9 beeldschermverhouding, dual-camera en alle opties die je wenst. Daarbij zal de G6 in de eerste helft van 2018 voorzien worden van Android 8.0 Oreo.

Het doet mij persoonlijk goed dat LG nog in dezelfde maand waarin Google de patch uitbrengt, de update uit te brengen voor consumenten, ook in Nederland. De Aziatische versie van de G6 wordt namelijk vele malen beter bijgewerkt met updates. Hopelijk houdt LG dit vol!

Mocht je nog geen melding op je LG G6 hebben gehad, dan kun je eventueel ook handmatig controleren op updates. Ga hiervoor naar Instellingen > Over het toestel > Update Center > Software-update > Handmatig controleren op updates.

Alles over de LG G6 vind je in ons uitgebreide artikel met LG G6 tips of op de toestel-pagina. Deze bereik je via onderstaande button. Je vindt hier de specificaties, het nieuws en de actuele prijzen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel