LG presenteert Ai Packs; brengt Ai-functies naar bestaande smartphones

Kunstmatige intelligentie wordt steeds belangrijker. LG heeft Ai Packs aangekondigd. Hiermee wordt een selectie van Ai-mogelijkheden beschikbaar gesteld voor smartphones die eerder zijn uitgebracht. Denk aan nieuwe functies voor de LG G6 en Q6.

LG Ai Packs

Ai, ofwel Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) speelt een steeds belangrijkere rol in de techwereld. Apparaten worden slimmer, foto’s worden beter en de machine kijkt wat het beste voor ons is, althans, dat is de bedoeling. LG zet met toestellen als de LG G7 ThinQ al in op slimme dingen, en gaat nu een stap verder.

De Koreaanse fabrikant geeft aan dat het niet alleen software-updates uit zal brengen voor haar eerder uitgebrachte toestellen, maar ook Ai Packs gaat uitbrengen. Een Ai-pack bestaat uit nieuwe en bestaande Ai-functies. Denk aan slimme functies voor de camera met Google Lens, Vision Assistent, LG Command en Ai-camera wordt de functionaliteit binnenkort uitgebreid. Deze functies komen als eerst naar de LG V30.

LG G6 camera roll

De G6 zal eerst voorzien worden van het zogenoemde basispakket. Hierin vallen Voice Assistent en Vision Assistent. Hiermee kunnen spraakopdrachten en slimme mogelijkheden met de camera uitgevoerd kunnen worden. De updates voor de verschillende toestellen worden in de komende weken uitgerold. Mogelijk verschijnen in een later stadium nog andere Ai-functies.

De LG G6, LG Q6, LG Stylus 4 en LG V30 krijgen de nieuwe AI-functies uitgerold in de komende tijd. Het betreft versie 1.0 van de update, versie 2.0 bevat meer mogelijkheden en deze versie is op bijvoorbeeld de LG G7 al terug te vinden. Tussen neus en lippen door heeft LG het erover dat er de komende 1-2 jaar continue updates aangeboden zullen worden voor de G6-serie. We zijn benieuwd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel