LG G7 ThinQ uitgebracht in Nederland: de concurrent voor S9, XZ2 en P20

LG heeft haar vlaggenschip uitgebracht in ons land; de LG G7 ThinQ. Het bedrijf heeft hiermee de concurrent klaarstaan voor de Huawei P20 Pro, Xperia XZ2 van Sony en natuurlijk de Samsung Galaxy S9. We zetten de details op een rij.

LG G7 ThinQ in Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe smartphone beland je in een enorm bos met bomen. De meeste fabrikanten hebben hun high-end smartphone voor 2018 inmiddels uitgebracht, maar LG en HTC (U12+) doen dat pas deze maand.

De LG G7 ThinQ is het nieuwste toestel van de Koreaanse fabrikant. Gisteren verscheen onze uitgebreide LG G7 ThinQ review waarin je alles over het toestel kunt lezen. De telefoon heeft een lange lijst mogelijkheden, waaronder een design van glas, FM-radio en notch. Maar er is natuurlijk meer.

LG G7 ThinQ menu

Het 6,1 inch Quad-HD+ beeldscherm kan een enorm hoge helderheid aan waardoor het in de volle zon nog prima afleesbaar is. Ook in de praktijk blijkt dit van toegevoegde waarde te zijn. De smartphone is verder voorzien van een Snapdragon 845 processor, 4GB RAM en 64GB (uitbreidbare) opslagruimte.

Voor het maken van kiekjes is de LG G7 ThinQ uitgerust met een dual-camera van 16 megapixel. Deze geeft je een groothoeklens en enkele slimme functies zoals Ai Cam en natuurlijk de handmatige (video) modus. De 3000 mAh accu kan ook draadloos worden opgeladen.

Alle specificaties en actuele prijzen vind je via onderstaande button op de LG G7 ThinQ pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel