Preview en video: LG G7 ThinQ – onze eerste indruk

We zijn sinds afgelopen week in het bezit van de LG G7 ThinQ. Het toestel dat in juni op de markt zal verschijnen, is voorzien van een enorme waslijst aan mogelijkheden. DroidApp deelt in deze LG G7 ThinQ preview alvast de eerste bevindingen.

LG G7 ThinQ preview

De LG G7 ThinQ is de nieuwste high-end smartphone van de Koreaanse fabrikant. Nee, je zegt niet ‘Tink’ maar ‘Tinkjoe’, tsja… wat we daarvan moeten denken laten we maar even in het midden.

De G7 is het antwoord op de concurrenten; Huawei P20 Pro, Galaxy S9 en Xperia XZ2. Op papier is het absoluut de meest uitgebreide smartphone die er is. Het merk onderscheidt zich bijvoorbeeld met de aanwezigheid van vele audio-functies. Ook is er zelfs een FM-radio; die zien we niet vaak meer. Ook bijzonder is de Boombox speaker, die we in de video bespreken. De camera is ook weer verder uitgebreid.

Het beeldscherm (LG spreekt over Super Bright Display) kan enorm fel, de LED-notificatie is weer terug en ook maakt LG gebruik van dunne schermranden en de notch. We zijn druk bezig met de review en het testen. Binnenkort vind je de review van de LG G7 ThinQ op DroidApp. In onderstaande video geven we je een eerste indruk van de smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel