Definitief: LG G7 ThinQ kost 849 euro en komt over een paar weken

De LG G7 ThinQ werd afgelopen week aangekondigd. De high-end smartphone zit boordevol mogelijkheden en moet de strijd aan gaan met bijvoorbeeld de Xperia XZ2, Huawei P20-serie en de Galaxy S9. DroidApp heeft nu de bevestiging wat het toestel in Nederland gaat kosten.

LG G7 ThinQ prijs bekend

LG heeft afgelopen week de nieuwe LG G7 ThinQ aangekondigd, een slim toestel met een lange lijst aan specificaties. Het toestel moet de huidige LG G6 opvolgen en daarbij belooft LG het beste van het beste met het nieuwe toestel. De smartphone heeft een 6,1 inch display met een notch aan de bovenzijde Daarbij heeft de LG G7 ThinQ een Snapdragon 845 processor en is er 64GB aan opslagruimte. De 3000 mAh accu kan draadloos opgeladen worden.

LG G7 ThinQ

Tijdens de introductie van het nieuwe vlaggenschip liet LG zich niet los over de prijs en releasedatum. DroidApp heeft nu meer informatie hierover voor je. De eerdere informatie uit Italië lijkt ook voor ons land te gelden. Dit betekent dat het toestel een adviesprijs krijgt van 849 euro. Daarbij moet de smartphone vanaf eind mei/begin juli verkrijgbaar zijn in Nederland.

Je kunt direct een pre-order plaatsen bij Mobiel, Belsimpel en Bol.com. Je kunt in ons land kiezen uit de kleuren Astro Black en Moroccan Blue. Een compleet overzicht van specificaties, nieuws en meer vind je via onderstaande button op de toestelpagina van de LG G7 ThinQ.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel