LG G7 ThinQ krijgt waanzinnige audiokwaliteit, met 3D-audio en DAC

De LG G7 ThinQ moet LG weer uit de rode cijfers halen. De opvolger van de G6 wordt morgen aangekondigd. In aanloop naar de persconferentie krijgen we te horen dat het toestel zich verder focust op de geluidskwaliteit van het toestel.

LG G7 ThinQ: alles voor het beste geluid

LG zal de nieuwe LG G7 ThinQ voorzien van een hoge kwaliteit audio. In een blogpost laat de Koreaanse fabrikant weten dat de G7 ThinQ voorzien wordt van de Boombox-speaker. Deze moet het mogelijk maken om het volume met circa 6dB te verhogen en biedt de speaker ook meer bass, twee keer meer om precies te zijn. De speaker van de LG G7 ThinQ moet tevens tien keer luider zijn dan de concurrerende toestellen.

LG G7 ThinQ audio

Tevens blijft het toestel beschikken over Hi-Fi Quad DAC, wat ervoor zorgt dat dit de geluidskwaliteit ten goede komt als je met de hoofdtelefoon luistert. Volgens LG worden er vier digtaal naar analoog audio converters gebruikt die ervoor zorgt dat de verstoring van harmonischen tot 0,0002 procent daalt. Omdat hoge audiokwaliteit vaak samen gaat met grote audiobestanden is er ondersteuning voor het MQA-formaat wat hoge kwaliteit kan leveren met minder opslagruimte.

Onder de noemer DTS:X 3D Surround Sound heeft DTS een systeem ontwikkeld waarbij het 7.1 Surround Sound met een hoofdtelefoon kan weergeven. Hiermee krijgt de LG G7 ThinQ bioscoop-geluidskwaliteit en ervaar je de film die je op deze smartphone kunt kijken nog meer. Voor audioliefhebbers is het goed te weten dat dit toestel een 3,5 millimeter aansluiting heeft voor hoofdtelefoons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel