Nieuwe persfoto van LG G7 ThinQ duikt op

Er is een nieuwe persfoto gedeeld van de LG G7 ThinQ. De smartphone moet de huidige LG G6 opvolgen en zal vol zitten met slimme functies. De smartphone zal op 2 mei aangekondigd worden, maar nu zien we dus de nieuwe foto.

LG G7 persfoto

Een persfoto van de LG G7 ThinQ is opgedoken op het internet. Het beeld is gedeeld door Evan Blass, de doorgaans goed geïnformeerde leaker. Het is niet de eerste keer dat we het toestel voorbij zien komen. De smartphone is zelfs tijdens het MWC 2018 aan een geselecteerde groep gebruikers getoond.

LG G7 ThinQ persfoto

Op de foto is te zien dat de smartphone een notch zal krijgen; een inkeping aan de bovenkant van het (mogelijk 6,0 inch) scherm. De naam ThinQ geeft aan dat we te maken hebben met een slim toestel waarbij alles draait om kunstmatige intelligentie. De dual-camera is bijvoorbeeld slimmer. Daarbij dook eerder een foto op van het kleurenpalet van het toestel.

Voor de definitieve specificaties moeten we nog even wachten tot begin mei. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er meer bekend is over het toestel..

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel