Definitief: LG G7 ThinQ wordt op 2 mei aangekondigd

LG zal op 2 mei 2018 haar nieuwe vlaggenschip aankondigen. De smartphonefabrikant kwam al meerdere malen in het nieuws met het toestel, die de naam LG G7 ThinQ gaat krijgen. Het gaat om een slimme smartphone die in ieder geval de LG G6 zal opvolgen, en mogelijk ook de LG V30.

LG G7 ThinQ aankondiging in mei

LG heeft middels een persbericht meer bekend gemaakt over de introductie van haar nieuwe smartphone. De Koreaanse fabrikant kiest ervoor om op 2 mei 2018 de LG G7 ThinQ te presenteren in de Amerikaanse stad New York. De dag erna, op 3 mei 2018, zal het toestel in thuisland Korea, in Seoul aangekondigd worden.

LG G7 kleuren

De toevoeging ThinQ heeft betrekking tot Ai (kunstmatige intelligentie) waarbij de smartphone tal van slimme functies bezit. De camera is slimmer en kan de beste instellingen kiezen en ook op het gebied van communiceren met andere apparaten zoals koelkasten is vooruitgang geboekt. LG laat weten dat de LG G7 de eerste smartphone zal zijn waarbij ThinQ toegepast wordt. De LG V30S ThinQ was de eerste telefoon met ThinQ-branding; dit toestel is niet beschikbaar in de Benelux.

Vanmorgen schreven we over nieuw opgedoken foto’s van de LG G7 in verschillende kleuren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel