LG V30S ThinQ vol slimme technologie aangekondigd op MWC

LG heeft officieel geen persconferentie gepland staan tijdens het Mobile World Congress, maar heeft nu wel een nieuw toestel aangekondigd. Het gaat om de LG V30S ThinQ, een slimme variant van de bekende LG V30.

LG V30S ThinQ

De LG V30 kennen we al en daar heeft LG nu een slimmere variant op aangekondigd; de LG V30S ThinQ. Dit toestel is slimmer doordat de smartphone volgestopt is met slimme technologie, zogenoemde Ai (kunstmatige intelligentie).

De LG V30S ThinQ is voorzien van 6GB RAM en 128/256GB opslagruimte. Bij de standaard versie is dit 4GB/64GB. Zowel de dual-camera, het scherm en het design komt overeen met die van de V30 zoals wij die kennen. Echter is op het gebied van software wel het één en ander veranderd. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de nieuwe LG Ai-functies.

LG V30S ThinQ New Platinum Grey

Er zijn tal van slimme Ai-functies te vinden in het toestel. Hierdoor kunnen er acht verschillende soorten objecten herkend worden in de camera-app. Denk hierbij aan voedsel, huisdieren, mensen, landschappen en nog enkele andere. Hier past de camera haar instellingen op aan. Middels QLens kun je foto’s maken van producten en deze direct ‘shoppen’, bijvoorbeeld via Amazon. Tevens kunnen via deze manier soortgelijke foto’s gevonden worden en QR-codes gescand worden.

Dankzij de toevoeging van ThinkQ kan het toestel ook communiceren met andere apparaten (IoT); denk aan wasmachines en koelkasten met dergelijke ondersteuning. De LG V30S ThinQ komt ook als LG V30S ThinQ+ op de markt, en dat is dan de versie met de 256GB opslagruimte.

LG V30S ThinQ New Moroccan Blue

Beschikbaarheid

De Koreaanse fabrikant brengt de smartphone uit in de kleuren ‘New Moroccan Blue’, waarbij het hetzelfde is als Moroccan Blue van de V30, maar dan met een groene tint. Ook wordt een nieuwe kleur beschikbaar gesteld; New Platinum Grey.

Zoals het er nu naar uitziet zal deze LG V30S ThinQ Nederland niet bereiken. Deze berichten doken eerder al op en ook nu wordt er niks over ons land gemeld. Het toestel zal wel in ieder geval in Zuid-Korea verkocht gaan worden. De prijs hiervan is nog niet bekend gemaakt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel