‘LG komt tijdens MWC 2018 met LG V30s met LG Lens-technologie’

Tijdens het Mobile World Congress zullen we niet de LG G7 gaan zien, zo luiden nieuwe berichten. Volgens het bericht gaan we een nieuwe variant zien van de LG V30. De LG V30s zal voorzien zijn van enkele extra opties waaronder LG Lens.

LG tijdens MWC 2018

LG lijkt nog wat tijd nodig te hebben voor de LG G7. Volgens bronnen uit Korea komt LG tijdens de komende editie van de grote telecombeurs een nieuwe variant van de LG V30. Er gingen eerder al berichten rond over de LG V30α, ofwel de LG V30 Alpha. Deze zou slimmer zijn door betere ondersteuning voor AI functies en Google Assistant. Hierover wordt niks genoemd door de Koreaanse bron, dus het is onduidelijk of dit toestel er nog zal komen.

De variant die we kunnen verwachten tijdens de beurs is de LG V30s. Deze zou voorzien zijn van 256GB opslagruimte. Dit is meer dan de LG V30 die nu verkrijgbaar is, die uitgerust is met 64GB geheugen. Er bestaat overigens ook al een LG V30+ met 128GB geheugen, deze is niet in Nederland te koop.

LG V30s

LG Lens

De LG V30s zou voorzien worden van een nieuwe feature; LG Lens. Het vermoeden is, dat dit een functie is die te vergelijken is met bijvoorbeeld Samsung Bixby. Het brengt verschillende ‘slimme functies’ naar het toestel voor specifiek de camera. Door bijvoorbeeld een foto te maken van een product kan er meer informatie opgezocht worden, of door een tekst te scannen kan deze direct vertaald worden. Volgens de bron zal LG de LG V30s uitbrengen in dezelfde periode als de Galaxy S9 zal verschijnen. Onbekend is of de smartphone ook in ons land uitgebracht wordt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel