LG G7 ThinQ duikt op in live-foto’s

LG zal binnenkort met de aankondiging van de nieuwe LG G7 komen. Nadat we eerder een ThinQ-uitvoering van de V30 zagen, lijkt ThinQ ook zijn weg te vinden naar de LG G7. We zien het toestel in nieuwe live foto’s.

LG G7 ThinQ in live foto’s

De LG V30S ThinQ is niet nieuw, maar nu lijkt het erop dat LG verder door wil gaan met de ThinQ-technologie. De LG G7 ThinQ is nu opgedoken op nieuwe live foto’s en hier duikt de naam van het toestel op. Onbekend is of het toestel alleen als ThinQ versie verschijnt, of in twee varianten op de markt wordt gebracht.

LG G7 ThinQ

De naam ThinQ geeft aan dat het toestel over tal van slimme functies beschikt. Het kan communiceren met andere apparaten zoals koelkasten en wasmachines, maar bevat ook slimme opties in de camera voor het selecteren van de beste instellingen voor verschillende situaties. Ai, ofwel kunstmatige intelligentie moet het helemaal worden in de toekomst, en met de LG G7 ThinQ wil de fabrikant hiervoor een oplossing bieden.

LG G7 live

De verwachting is dat LG de G7 in mei aankondigt, maar hier is nog geen enkele bevestiging van. We houden je uiteraard op de hoogte als er meer bekend is over de telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel